Abych byl upřímnej tak u tohohle kusu nevím jaký to je dřevo. Našel jsem v lese větev bez kůry na první pohled nic, moc. Ale když jsem z ni zkusil říznout špalík a trochu to zpracovat vylezlo to co je na fotce. Bomba kresba ... Třešeň mám ale taky.
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Mně v takových chvílích pomáhá kapalný dusík. Strčil bych doprostřed váleček z pěnového polystyrénu jako špunt a jako ochranu aby se nemrazilo co nemá a na ložisko bych nalil dusík. Vychází krásně kilo dusíku (1 1/4 litru) na kilo železa, jakmile se všechen vypaří, železo má -200 stupňů (tedy zhruba) a vypadne samo.
Aleš Procháska
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Nevím co to je, ale hledě na tu fotku vzpomněl jsem si na typologii lidí podle toho čím slepují věci. Končí to tuším, že vědec použije kaptonovou pásku 
Aleš Procháska
Naheftuj na ložisko kolečko cca 5mm tloušťky a s průměrem o málo větším než je středová díra v ložisku a vylisujovat (vyklepni) za kolečko ven.
https://photos.app.goo.gl/j6vxUMQS661f5bVb8
-
kiko01
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzial je to monolit
Pan co to vyrabal robil v nastrojarni unas tak sa stym vyhral- vnutro plochy vsetky brusene,aj tie c niesu funkcne
No asi tam heftnem nejaky plech a vyklepnem, to bude asi najjednoduchsie, diky
Tak se musím pochlubit, laskavostí kamaráda jsem získal svůj první laser, předělal jsem odsávání, mám centrální, a když jsem chtěl upravit zapojení, vytrhal jsem z toho komplet silovinu a udělal ji novou. Nějak jsem nemohl rozdejchat červenou fázi a tmavě modrý N, a čínský chaos v drátech. Chtěl jsem tam přidat spouštění chlazení a ofuku, no tak z toho byla větší akce...
Už běží ovládání přes Lan, dostal jsem k tomu nainstalované pc, ale zprovoznil jsem RDWorks pokusně na sedmách na Dellím pc a jede to naprosto stabilně.
Už běží ovládání přes Lan, dostal jsem k tomu nainstalované pc, ale zprovoznil jsem RDWorks pokusně na sedmách na Dellím pc a jede to naprosto stabilně.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz