Teď jsem ELS po několika letech vývoje dodělal. Pokud to máš na práci, používej zubatá kola, pokud pouze zábava a seberealizace pak motoruj. Jestliže jsou kola naprosto bez kompromisu, tak u té elektriky těch kompromisů budeš řešit spoustu. Začneš úpravou soustruhu, nejenom motorový pohon, ale i smímání otáčení vřetene. Když už jsi u toho, tak je dobré udělat elektronické dorazy pro prosté soustružení. Co se týká SW tak jich je několik funkčních, ale žádný bez kompromisů. Ale držím palce.Mimochodem, dnes jsem si vyzkoušel výrobu závitu a s tím spojenou výměnu převodových kol na lyře tam a zase zpátky a ten ELS systém dělat budu. Každá z těch operací trvá (mně) cca 10 minut a to mne opravdu nebaví.
Pomocný suport pro malý hobby soustruh
els verzi nemají u 2970ky, kterou mám já. Co se týká parametrů ELS. Ty si určuji já, protože ten software budu dělat sám. A ano, pokud by šlo o pracovní stroj, pak bych to neřešil. Ale pro mne je to i hračka, takže si vyzkouším, co s tím dokážu udělat.capajev píše: ↑13. 6. 2026, 6:28 No určitě máš rozdíl mezi upichováním a “klasickým” podélným soustružením, tam ty vyšší otáčky klidně zkus a případně si pohrát s posuvem. Nebo ze začátku točit kličkou / kolečkem ať víš jestli rychle, nebo pomalu, ať pro to dostaneš “cit”.
K ozubeným kolům. Je to tvůj stroj, ale já bych to u tvého stroje nedělal.
1. neničil bych si záruku na novém stroji nějakým bastlením
2. jak často budeš měnit kola pro změnu stoupání závitů? 1x za týden, za měsíc? A jak dlouho budeš bastlit to ELS? 3 měsíce, půl roku?
3. to ELS má své limity, co když budeš potřebovat větší závit třeba 3mm, ale ELS ti umožní dělat jen 2mm?
Když už jsi s tím počítal od začátku proč jsi nekoupil od Cyrtecu tu jejich ELS verzi? Mám v povědomí že ho dělaj a nemusí se nic bastlit.
Tím tě určitě nechci odrazovat, ale spíš talovej můj vhled. Však jak píšu na začátku, je to tvůj soustruh.