Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
Super, dík. je to klasický hadicový filtr. Kdybys chtěl o těch filtrech vědět víc, kdyžtak SZ. Přes kámoše bych sehnal i ty hadice. Lepší filtry mají regeneraci - je tam vzduchová tryska, která vzduchovýma impulzama čistí ty hadice. Nedávno jsem právě sehnal nějaký motor a ten měl mezipřevod na 12000 - z Liberce. Budu to mít na švajcem a ten teplý vzduch zpět do dílny - v zimě samo.
Včera a dneska zase v bagru. Spálil už jsem v bagru naftu za desítku (malá Kubota)
. Všude kanalizace, odvodnění atd. Ještě asi deset metrů a komplet hotovo.
Zejtra přibyde zase krám 2 tuny
Včera a dneska zase v bagru. Spálil už jsem v bagru naftu za desítku (malá Kubota)
Zejtra přibyde zase krám 2 tuny
Je to přesně jak píšeš. O těch filtrech vím, tady ve vedlejší vesnici je na ně firma a pár let jsem je tam navrhoval. Chvíli jsem právě uvažoval nechat si u nich udělat ty hadice nový, ale stálo by to prašule a když bych si vzal jenom materiál, tak zase spousta práce, tak jsem vyhodnotil ty původní jako dobrý a co nejlíp je vyčistil. Bylo v nich hodně humusu, tak předpokládám, že rozdíl bude značný. A až vrtule nebude dělat kravál, tak to bude taky paráda. Do budoucna mám ještě v plánu dát hlavní část odtahu plechový potrubí. Teďka tam mám delší hadici, protože mi jí bylo líto zatím řezat, ale ta hadice má velký odpor.
https://photos.app.goo.gl/j6vxUMQS661f5bVb8
Kdyžtak se ozvi. Kámoš točí spiro. Budu tam mít taky centrál odtah. Klapkama se servama to budu regulovat. To už je vymyšlený. Nedávno jsem zakopnul o funglovku odtahový ventilátor s proměnlivou geometrií lopatek, ale 70 kW motor.
. To je tak tunel metra v hlavní vesnici 
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele: